Divendres, 19 d'abril de 2024

Últims dies de descomptes del forfet de temporada a Tavascan

Els usuaris que adquireixin el forfet d’alpí abans del 30 de novembre gaudiran d’importants bonificacions

Redacció 28 de novembre de 2015 a les 12:14

Responsable de l'estació practicant nòrdic aquest divendres. Foto: Tavascan


L'estació d'alta muntanya de Tavascan tanca aquest dilluns, 30 de novembre, la venda dels forfets de temporada d'esquí alpí bonificats. Enguany, Tavascan està impulsant una política important d'ofertes i descomptes, a l'espera d'obrir les portes el proper dia 4. D'aquesta manera, els usuaris més primerencs gaudeixen de descomptes molt destacats que possibilitaran que els respectius forfets estiguin a l'abast de totes les butxaques.

Descomptes en esquí alpí

El forfet de temporada d'esquí alpí gaudeix, fins el 30 de novembre, d'un descompte del 30%. Això fa que se situï a un preu molt econòmic de tan sols 126 euros en la modalitat adulta i de 88 en l'infantil (fins a 12 anys). A més, i en consonància amb aquesta iniciativa d'avantatges, les persones que adquireixin ara el forfet de temporada també gaudiran d'un dia gratuït de raquetes, un dia de nòrdic també gratuït, 50% de rebaixa en el lloguer del material, etc.

Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del renovat web de Tavascan. Una renovació que fa molt còmoda i intuïtiva, tant la compra dels forfets des del web, com el fet d'informar-se de l'estat de les pistes o, entre altres possibilitats, interaccionar amb els responsables de l'estació accedint a les diferents xarxes socials.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació