Dissabte, 20 d'abril de 2024

Tavascan inicia la venda de forfets de temporada

Els usuaris que adquireixin el forfet d'alpí i/o de nòrdic abans del 30 de novembre gaudiran d’importants descomptes

Redacció 14 d'octubre de 2015 a les 12:55

Tavascan ja oferta els forfets de temporada. Foto: Anaïs Sol


Un any més, Tavascan impulsa una política important d’ofertes i descomptes. En aquest inici de la posada a la venda de forfets, per exemple, els usuaris més primerencs gaudiran de descomptes molt destacats que possibilitaran que els respectius forfets estiguin a l'abast de totes les butxaques.

Descomptes en esquí alpí

El forfet de temporada d'esquí alpí gaudeix, fins el 30 de novembre, d'un descompte del 30%. Això fa que se situï a un preu molt econòmic de tan sols 126 euros en la modalitat adulta i de 88 en l'infantil (fins a 12 anys). A més, i en consonància amb aquesta iniciativa d'avantatges, les persones que adquireixin ara el forfet de temporada també gaudiran d'un dia gratuït de raquetes i el 50% de rebaixa en el lloguer del material.

Descomptes en esquí nòrdic a partir del 17 d’octubre

En la modalitat de forfet de temporada d'esquí nòrdic, els descomptes s'aplicaran a partir del 17 d'octubre i fins el 22 de novembre. En aquest cas, els descomptes també són importants ja que hi ha una rebaixa del 20%, quedant el preu de forfait a 96 euros pels adults i 48 l’infantil (fins a 12 anys). Cal destacar que el forfait de nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides a 'Tot nòrdic' la qual cosa fa que els usuaris del forfet puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera. 

Aquest forfait també gaudeix d’altres bonificacions i, com a novetat, si es compra des de Tavascan, els usuaris reben el forfait còmodament a casa seva. Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del renovat web oficial de Tavascan

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació