Dimecres, 24 d'abril de 2024

El Pallars surt al carrer en suport als imputats pel 9-N

Centenars de persones es concenten en nombrosos municipis pallaresos per defensar el procés democràtic que va viure Catalunya l'any passat

Jordi Ubach 14 d'octubre de 2015 a les 10:04

Un centenar de persones s'han concentrat a Tremp. Foto: Jordi Ubach


Nombrosos municipis de les comarques pallareses han sortit al carrer aquest dimarts al vespre per solidaritzar-se amb el president en funcions Artur Mas, l'exconsellera Joana Ortega i la consellera en funcions Irene Rigau, imputats pel procés participatiu que es va organitzar a Catalunya el passat 9 de novembre. Centenars de persones han assistit a les concentracions que s'han fet, en molts casos, davant dels ajuntaments i que han estat convocades per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.
 

La pluja va deslluir la manifestació a Sort. Foto: ANC Pallars Sobirà


A Tremp, un centenar de persones s'han concentrat davant l'ajuntament com a mostra de solidaritat amb els tres imputats. L'alcalde de la ciutat, Joan Ubach, ha llegit el manifest de rebuig per les imputacions. El mateix ha fet el batlle de Sort, Raimon Monterde, tot i que la pluja ha aigualit l'acte a la capital del Pallars Sobirà.
 

Esterri d'Àneu va ser una de les poblacions que va aplegar més gent. Foto: ANC Sobirà


Altres municipis pallaresos com la Pobla de Segur, Isona, la Torre de Capdella, Rialp o Esterri d'Àneu també han mobilitzat desenes de persones.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació