Dijous, 25 d'abril de 2024

Premien Casa Leonardo per les seves bones pràctiques sostenibles

Reconeixement per la casa rural de Senterada en la primera gala del turisme rural de Catalunya

Redacció 13 d'octubre de 2015 a les 12:02

Casa Leonardo, a Senterada. Foto: Booking


La primera gala dels premis de la confederació de turisme rural de Catalunya, Turalcat, que agrupa 560 allotjaments rurals, va premiar Casa Leonardo de Senterada per les seves bones pràctiques sostenibles com allotjament rural, juntament amb Cal Serni (Alt Urgell). Segons la directora de Turalcat, Montserrat Coberó, es tracta de dos cases que des de fa una dècada reben segells de qualitat ambiental per la bona gestió dels residus, l'estalvi d'aigua, l'ús d'energies alternatives i l'activitat pedagògica pel medi ambient que duen a terme els seus propietaris.

L'acte, que va tenir lloc a Cervera el passat dia 8, va comptar amb la presència del prestigiós meteoròleg de TV3 Tomàs Molina; la periodista i escriptora francesa Bárbara Divry; Assumpta Farran, directora general de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat; i Xavier Espasa, director de l’Agència Catalana de Turisme.

Els Premis del Turisme Rural Sostenible pretenen fer un reconeixement a les millors iniciatives que s’hagin dut a terme tant des de les institucions públiques com des dels mitjans de comunicació i les empreses privades en el camp del foment i l’impuls de la sostenibilitat dins l’àmbit turístic i especialment dins el turisme a la Catalunya Rural.

Aquest acte l'organitza TuralCat (Confederació del Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya), entitat que compta amb més de 500 allotjaments rurals integrats, dotze associacions comarcals i dues federacions. Compta amb el suport de la Paeria de Cervera.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació