Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

Transpirinenca per la diabetis

El pallarès Jordi Marco i Judit Franch inicien aquest divendres un ambiciós repte per recaptar fons per la lluita contra la diabetis

Redacció 29 de setembre de 2015 a les 13:33

Jordi Marco i Judit Franch, preparats pel repte. Foto: Jordi Marco


Judit Franch i Jordi Marco iniciaran aquest divendres corrent una travessa de 750 quilòmetres en setze dies entre el cap Higuer, al Cantàbric, i el cap de Creus, amb més de 40.000 metres de desnivell positiu, pujant a quatre dels cims més alts del seu recorregut: el Mont Perdut (3.355 metres), l'Aneto (3.400), la Pica d'Estats (3.143) i el Puigmal (2.900). En Jordi és un corredor de Gerri de la Sal, de l'equip Firehawk, esponsoritzat per Saorte Sort Pallars i Chimpanzee Bar Spain. La Judit és una atleta berguedana, de l'equip Compressport i de la marca Inov-8, que té com a gran objectiu ser la primera noia diabètica en traspassar en setze dies els Pirineus. 

La seva travessa transpirinenca és un repte amb una finalitat concreta: recaptar fons per la diabetis. Les aportacions econòmiques aniran directament destinades a la investigació i lluita contra aquesta malaltia que duen a terme dues fundacions: La Marató de TV3 i la Fundació Diabetis. Tota la recaptació en suport del seu repte serà gestionada per Reto_trail, des d'on ja es podran fer aportacions. A més, es pot comprar per encàrrec i amb el cost de 10€ la samarreta de l'equip Firehawk en suport al repte, amb el qual es pretenen recollir encara més donacions per a la marató. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació