Dijous, 25 d'abril de 2024

Desenes de joves pallaresos obligats a treure's el carnet a Lleida

La falta de personal obliga a anul·lar un examen del carnet de conduir a la Pobla de Segur

Redacció 2 de setembre de 2015 a les 09:28

Ferran Arjo, a la dreta, amb un grup d'alumnes, en imatge d'arxiu. Foto: Autoescola Pallars


Un grup de 47 pallaresos va reivindicar-se divendres a Lleida, davant la prefectura provincial de Trànsit, per haver estat obligats a viatjar a Lleida per examinar-se de la part teòrica del carnet de conduir, quan la prova estava prevista a la Pobla de Segur, on es practiquen periòdicament aquests examens. Trànsit va comunicar del canvi a l'Autoescola Pallars amb només tres dies d'antelació, un fet que ha obligat a canviar els plans a molts dels joves perjudicats. 

El director de l'autoescola, Ferran Arjó, va explicar en declaracions al diari Segre que no és la primera vegada que ocorre una situació com aquesta a causa, segons ell, de la falta d'examinadors i el centralisme de Trànsit. "Al juliol un grup d'estudiants de Vielha va haver d'examinar-se a la Pobla i ens van avisar 24 hores abans", va dir. Arjóes va sentir "discriminat" per haver de desplaçar-se fins a Lleida per un examen pel qual els seus alumnes paguen una taxa de 90 euros. 

Per la seua part, María José Soler, cap provincial de Trànsit a Lleida, va explicar al mateix rotatiu que és habitual que durant l'estiu la DGT decideixi resituar els exàmens teòrics en funció del volum d'alumnes i es va estranyar per la protesta. "És una qüestió d'aprofitament dels recursos disponibles", va afirmar i va afegir que "mai no havíem tingut cap queixa".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació