Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Uns cinquanta palistes participen al descens popular a la Noguera Pallaresa

És una de les activitats més lúdiques del Ral·li Internacional de Piragüisme

ACN 21 de juliol de 2015 a les 10:50

El descens popular és una activitat familiar i multitudinària. Foto: Kayak Sort


El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa ha celebrat aquest dilluns una de les jornades més populars i festives programades. Els amants del riu han participat en un descens popular i turístic des de Llavorsí fins a Sort, on s'han vist al riu des de piragües fins a barques de ràfting. En total més d'una cinquantena d'amants dels esports d'aventura han pres la sortida des de Llavorsí, tot i que els més petits han fet el tram de Sort fins a Montardit. L'objectiu d'aquesta activitat és que petits i grans i palistes experimentats i palistes novells gaudeixin del piragüisme i del riu. L'Associació d'Empreses d'Esports d'Aventura ha col·laborat en aquesta activitat amb la cessió de material. 

Amb aquesta activitat, l'Associació Esportiva Pallars, coorganitzadora del Ral·li, té com a finalitat, a més de promoure l'esport, facilitar la pràctica del mateix als nens de la comarca i minimitzar les diferències socials, crear hàbits saludables i esportius i que els nens coneguin, valorin i gaudeixin del medi on viuen.

El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa celebra aquesta setmana la seva 52 edició amb un programa carregat d'activitats esportives i culturals fins el dissabte 25. La combinació de proves esportives amb activitats populars fa que permeti connectar als turistes amb el riu i el piragüisme durant la seva estada al Pallars. L'Associació Esportiva Pallars és l'entitat que, conjuntament amb l'Ajuntament de Sort, dóna vida al Ral·li i s'encarrega de la direcció tècnica-esportiva de les competicions. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació