Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Els palistes pallaresos triomfen al Campionat d'Espanya d'estil lliure

16 medalles pels representants de l'Associació Esportiva Pallars i Kayak Sort a l'Estatal disputat a Sort

Redacció 20 de juliol de 2015 a les 11:04

Els palistes pallaresos continuen demostrant el seu bon estat de forma. Foto: Kayak Sort


Excel·lents resultats pels representants pallaresos que han competit aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya d'estil lliure (freestyle) que s'ha disputat a Sort, dins el marc del 52è Ral·li Internacional Noguera Pallaresa, que organitzen conjuntament l'Associació Esportiva Pallars i l'Ajuntament de Sort. Un cop més Sort ha acollit durant dos dies els millors palistes nacionals d'aquesta disciplina competint i gaudint del poble de Sort i del riu Noguera Pallaresa.

Els palistes del Kayak Sort i l'Associació Esportiva Pallars han aconseguit un total de 16 medalles, nou d'or, quatre de plata i tres de bronze. En la categoria K1 sènior, el Kayak Sort va copar les tres primeres posicions del podi, amb Iker Carreto en primera posició, seguit d'Ian Salvat i d'Oriol Colomé. En dones, Jus Erguin, de l'AE Pallars, va obtenir la segona posició, mentre que en veterans, Alfons Andreu, del Kayak Sort, va quedar tercer per darrere dels gironins Quim Fontané i Juan Carles.

En cadets també hi va haver victòria pallaresa, protagonitzada per Kira Carreto, que va superar la seva companya de club, Mireia Serres. Adrià Ovando es va imposar en nois. Pel que fa a la categoria júnior, Aran Balagueró va ser el vencedor, per davant d'Otger Soler i de Mikel Puldain.
 

La plasticitat de les figures en estil lliure és un dels atractius de la prova. Foto: Kayak Sort


En les categories inferiors, l'AE Pallars va firmar la major part de les medalles. Isard Hurtado i Sílvia Gallego van ser els vencedors en infantils. En alevins, Jonc Hurtado va vèncer davant d'Unai Silva, tots dos del Kayak Sort, i en benjamins els primers classificats van ser els germans Urko i Noa Cot (AE Pallars). Gaia Soria, del mateix club, va acabar en la tercera posició.

Pel que fa a la classificació per equips, el Kayak Sort va ser el campió per davant del Salter i l'Atlètic Sant Sebastià.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació