Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

Èxit organitzatiu i de participació en la 1a Pallars de Ferro

Uns 170 valents van desafiar els diferents obstacles naturals de la prova

Redacció 7 de juliol de 2015 a les 09:35

Els participants van competir i gaudir de la prova. Foto: Pallars de Ferro


Aquest passat cap de setmana, la localitat de Llavorsí ha acollit la primera edició de la cursa d’obstacles Pallars de Ferro. Un total de 170 participants van haver de superar obstacles naturals i altres creats per a l’ocasió però sempre en entorns de muntanya. La cursa constava de 2 recorreguts, la Buscallada, de 4 quilòmetres i amb 18 obstacles, i l'Encamada, amb 26 obstacles al llarg d'11 quilòmetres. La prova es podia realitzar de forma individual o bé, en grup de fins a un màxim de 5 persones.

Corredors de tot el país es van desplaçar per participar en aquesta nova i divertida prova pallaresa. L’espiritu festiu i la diversió de l’esport va estar present al llarg de tot el cap de setmana. En la modalitat individual de 4km el guanyador va ser Marc Batalla (33m, Barcelona)  i en el circuit llarg Roger Gili, completant el recorregut amb un temps de 1h:12m.

La classificació per equips va portar al podi a l’equip 'Lucia y sus salsichas peleonas' amb un temps de 1h:15m, en el recorregut curt, mentre que l’equip 'Matarrucs', amb un temps de 1h:42m, va ésser el guanyador del circuit llarg.
 

Un tram del recorregut transcorria pel riu Noguera Pallaresa. Foto: Pallars de Ferro


La Pallars de Ferro va comptar amb l’ajuda i participació d’un equip de més de 40 voluntaris dels pobles de la vall així com la col·laboració de moltes empreses pallareses, entre les quals s'hi troba Pallars Digital. Des de l’organització s'ha valorat molt positivament l’esdeveniment i creuen que la Pallars de Ferro pot esdevenir un referent en diversió, muntanya, natura i esport.

Un cop acabada la prova, tots els participants van poder fer ús de les dutxes i serveis del mateix recinte esportiu de la cursa. La Pallars de Ferro va acabar amb un gran dinar popular per a tots els corredors i voluntaris.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació