Divendres, 19 d'abril de 2024

​Els Bombers sufoquen un incendi de vegetació als Masos de Tamúrcia

El foc l'ha causat una màquina recol·lectora de cereal i ha cremat uns 600m²

Redacció 30 de juny de 2015 a les 18:40

El foc ha cremat uns 600m² de rostoll. Foto: Agents Rurals


Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest migdia en un incendi de vegetació agrícola i forestal als Masos de Tamúrcia, al municipi de Tremp. Els Bombers han rebut a les 14:58h un avís d’incendi de vegetació. El foc en una màquina recol·lectora de cereal ha passat als camps i ha cremat 600m² de rostoll, segons el cos d’Agents Rurals. Dos helicòpters i set mitjans terrestres de Bombers s’han activat per aquest servei. El foc s’ha extingit a les 16.01 hores.
 
En les tasques d’extinció de l'incendi han intervinguts Mossos d’Esquadra, Agents Rurals i Agrupacions de Defensa Forestal. Ara mateix, dotacions de Bombers segueixen remullant la zona afectada.
 
Segueix la prealerta per incendis

D’acord a les conclusions del Comitè Tècnic de Seguiment del Risc d’Incendis Forestals que Protecció Civil de la Generalitat va reunir ahir al Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya (CECAT), avui s’ha emès, per quart dia consecutiu, una Prealerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT d’acord amb el risc d’incendi forestal previst per avui dimarts.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació