Dimecres, 24 d'abril de 2024
esports

Rialp i Barça, campions del Torneig de Futbol Base 2015

Els pallaresos es van imposar al Nàstic en la final en categoria infantil (0-1) i els blaugrana van vèncer també al Nàstic en categoria aleví (2-3)

Redacció 22 de juny de 2015 a les 09:45

16 equips han participat en la 5a edició del Torneig. Foto: Ajuntament de Rialp


La 5a edició del Torneig de Futbol Base de Rialp ha finalitzat aquest diumenge amb la victòria dels amfitrions, l'EF Rialp, en categoria infantil, i amb triomf del FC Barcelona en categoria aleví. La competició va arrencar dissabte amb la participació de 360 jugadors pertanyents a 10 clubs. En total, hi han participat 16 equips, que en una primera fase de grups han delimitat les fases finals.

El Rialp ha estat el just vencedor en categoria infantil, després de guanyar per la mínima el Nàstic de Tarragona a la final amb un solitari gol de Jonathan da Cunha, que va acabar sent el màxim golejador del torneig en la seva categoria. Prèviament, els del Pallars van superar l'EF Tàrrega a la semifinal per 3 gols a 1. A l'altre costat del quadre, els tarragonins havien superat l'Espanyol per 0-2.

El Barça, el gran favorit, va ser el flamant campió en categoria aleví, després de superar el Nàstic de Tarragona a la final per 2 gols a 3. Tant els blaugrana com els tarragonins van vèncer amb autoritat les seves respectives semifinals, el Nàstic superant l'Espanyol (1-5) i el Barça fent el mateix amb l'Atlètic Vilafranca del Penedès (1-4). El Rialp i el Lleida Esportiu van repartir-se la setena i vuitena posició.

La cerimònia de lliurament de trofeus va reservar un lloc per homenatjar l'equip benjamí del Rialp, brillant campió de la Lliga en la Primera Divisió (Grup 12), amb tan sols una derrota i dos empats. El Torneig de Rialp ha acollit durant tot el cap de setmana al voltant d'unes mil persones entre jugadors, tècnics i familiars dels equips que han competit aquests dies al Pallars Sobirà, assolint un dels objectius del Torneig, que és el de dinamitzar i atreure visitants a la població.
 

Unes mil persones han visitat Rialp gràcies al Torneig. Foto: Ajuntament de Rialp


El torneig, destinat a les categories aleví i infantil però que també compta amb un minitorneig prebenjamí, es disputa sota l'organització de l'Ajuntament de Rialp, l'Escola de Futbol de Rialp i el FC Rialp, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Hi han participat el FC Barcelona, el RCD Espanyol, la Penya Jove, l'EF Tàrrega, el FIF Lleida, el San Fernando Zaragoza, la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, el Lleida Esportiu, el Nàstic de Tarragona i l'Escola de Futbol de Rialp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació