Dimecres, 24 d'abril de 2024
esports

Empat sense gols i adéu a l'ascens en una temporada històrica (0-0)

El Rialp es queda a les portes de la glòria en una eliminatòria sentenciada amb el 4-0 del partit d'anada

Redacció 15 de juny de 2015 a les 13:09

El Rialp s'ha quedat a les portes de l'ascens en una temporada històrica. Foto: Sergi Vargas


El FC Rialp no va passar de l'empat ahir en el partit de tornada de la fase d'ascens a Segona Catalana que l'enfrontava al Torrefarrera i es va despedir del somniat ascens a Segona Catalana. Els del Segrià comptaven amb un ampli matalàs de 4 gols del partit d'anada, que feia gairebé impossible que el Rialp pogués remuntar a casa. Tot i així, tan l'afició com els jugadors van acudir al camp amb la intenció de donar-ho tot i de fer un bon paper davant un digne rival.

El Rialp, conscient de la dificultat que suposava remuntar un marcador tan advers, es va bolcar sobre la porteria visitant des del xiulet inicial, però sense inquietar la porteria rival. A mesiura que anaven passant els minuts, els visitants agafaven el control del matx, la possessió, i fins i tot van gaudir d'alguna ocasió clara de gol. 

El segon temps va ser gairebé calcat al primer, amb un Rialp bolcat des d'un bon inici, però que a mesura que passaven els minuts anava cedint la possessió i el domini a un Torrefarrera que va fallar gols cantats. Finalment, cap dels dos conjunts va aconseguir marcar i l’empat va donar l’ascens als de Martínez. 

Al final, els jugadors del Torrefarrera van celebrar l'ascens damunt la gespa amb els seus aficionats, que es van desplaçar a Rialp i que van ser molt ben acollits pels seguidors locals, en una gran mostra d’esportivitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació