Dimecres, 24 d'abril de 2024

​El Mercat de les Puces es consolida a la Pobla de Segur

Aquest diumenge s'ha celebrat la 7a edició d'aquest mercat de segona mà

Redacció 1 de juny de 2015 a les 13:19
 

Imatge d'arxiu d'una edició del Mercat de les Puces de la Pobla. Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur


La 7a edició del Mercat de les Puces s'ha consolidat definitivament a la Pobla de Segur després que aquest diumenge s'hagi celebrat la seva 7a edició. Aquest projecte de 'Treball als Barris' de la Pobla de Segur s'ha desenvolupat a la plaça del Daldo, recuperant l'esperit d'aquest espai, ubicat al casc antic de la Pobla, tocant a carrer Major i que estava en obres anteriorment.
 
L'interès creixent per reciclar i la variada participació dels usuaris, afegeix una nota de color a la venda de particular a particular. L'ambient festiu, gràcies a la participació i implicació de moltes famílies i joves, genera una dinàmica prou atractiva. Buidar el cap de casa i oferir objectes a preus simbòlics que no es fan servir, són la tònica que enriqueix i dóna vida a aquest mercat de la Pobla.
 
Paral·lelament, el mercat de les puces permet apostar per una durada més llarga dels objectes quotidians, d'una manera responsable i afavorir la participació ciutadana i les relacions d'interacció i connexió entre els diferents col·lectius. L'acció està inclosa en l'àmbit d'actuació del Pla de Barris dins del projecte 'Treball als barris', finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, paral·lela a l'actuació urbanística del barri.
 
També s'han organitzat tallers per a sensibilitzar els més menuts de la importància del reciclatge i la reutilització. El projecte està organitzat per l'Ajuntament de la Pobla de Segur i rep la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació