Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Més de 300 joves futbolistes a la 6a Trobada Escolar de les Valls d'Àneu

Escolars del Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Val d'Aran i l’Alta Ribagorça s'han donat cita a Esterri d'Àneu

Redacció 27 de maig de 2015 a les 13:28

Foto de família dels participants. Foto: Consell Esportiu Pallars Sobirà


Aquest cap de setmana s’ha celebrat la VI Trobada de Futbol Escolar Valls d'Àneu al camp de futbol municipal d'Esterri d'Àneu, organitzada per la Secció Esportiva de l'AMPA de l'Escola la Closa d'Esterri d'Àneu amb la col·laboració de l'ajuntament d'Esterri d'Àneu i el Consell Esportiu del Pallars Sobirà.

Gairebé 300 escolars d'entre 3 i 16 anys de les comarques del Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Val d'Aran i l’Alta Ribagorça han gaudit de tota una jornada disputant nombrosos partits amistosos en un dia caracteritzat pel bon ambient esportiu, on tot i el fred, els joves esportistes han aportat la calidesa necessària. Han estat acompanyats en tot moment per un nombrós públic format pels familiars i amics, que han seguit amb expectació les evolucions dels dels nens i nenes.

Aquesta trobada s’inclou dins de la Lliga Pirineus de futbol escolar promoguda pels consells esportius de les comarques participants, i que pretén oferir la possibilitat d’una competició escolar entre les comarques pirinenques. Gràcies a la col·laboració de nombrosos comerços i establiments de la població, tots els nens i nenes han participat de manera gratuïta incloent-ne l'esmorzar, el dinar i obsequis i trofeus per tothom.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació