Divendres, 19 d'abril de 2024

Un àrbitre denuncia un jugador del FC Rialp i el seu pare per agressió

Els fets van passar aquest cap de setmana al finalitzar el partit Torà-Rialp

Redacció 14 d'abril de 2015 a les 09:15
L'àrbitre del partit que aquest passat dissabte ha enfrontat el Rialp amb el Torà, Xavier Campanera, ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra un jugador del club pallarès i al pare d'aquest últim per les agressions que va rebre al finalitzar el partit, del grup 14 de la categoria Tercera Catalana, disputat a la localitat de la Segarra. 

Tal i com avança el periodista Daniel Badia a Catalunya Ràdio, Campanera va fer constar a l'acta arbitral que a l'acabar el partit el jugador del Rialp li va donar una puntada a la cuixa esquerra i que el pare del jugador, també al finalitzar el matx, li va donar un cop de puny després de creuar tot el camp. 

Per la seva banda, el delegat del Rialp, Francesc Virós, ha confirmat en declaracions a l'emissora la baralla originada al final del partit, però posa en dubte la versió arbitral. "Hi ha versions que diuen que el pare va agafar el col·legiat pel coll, jo posaria en suspens lo del cop de puny". Virós, a més, explica que al final del partit alguns jugadors del Rialp li van assegurar que el cop de puny li havia donat un jugador del Torà.

El cas està ara en mans dels Mossos d'Esquadra, que han obert diligències contra els denunciats per una falta de lesions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació