Divendres, 19 d'abril de 2024
ESPORTS

71 participants desafien el temps a la 51a Cursa del Bassiero

Les condicions meteorològiques van obligar a modificar el recorregut

Redacció 16 de març de 2015 a les 10:09

Inici de la 51a Cursa del Bassiero. Foto: UEC Barcelona


Les previsions meteorològiques no eren del tot favorables i era difícil predir quin temps faria durant la competició, però malgrat tot, 71 corredors i corredores han participat aquest diumenge a la 51a edició de la Cursa del Bassiero, la travessa amb esquís de la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona. El recorregut de la Cursa, emmarcada dins la XXXI Copa Catalana per equips FEEC-Millet, s’ha hagut de modificar degut a que les condicions meteorològiques dificultaven el traçat.

El canvi ha disminuït el recorregut de tres a una sola vall, però ha mantingut els metres de desnivell dels circuits de 2.000 i 1.000 metres que s’havien plantejat anteriorment. Malgrat alguna nevada que ha dificuktat la vista als participants, la cursa s’ha desenvolupat sense cap incident.

En categoria absoluta masculina (recorregut 2.000) els guanyadors han estat Loic Thevin i Franck Asserquet amb un temps de 3 hores i 28 minuts, i en categoria femenina les andorranes Inka Belles i Sophie Dusautoir han finalitzat la cursa amb un temps de 3 hores i 47 minuts. La categoria Junior ha estat per coronada per Ivo Viñas i David Romero, que han necessitat un temps de 3 hores i 9 minuts per finalitzar el recorregut de 1.000 metres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació