16 d'abril de 2024

Jordi Mir, Marta Riba i la SAM de Tremp, reconeguts per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Pallars Digital 24 de gener de 2015 a les 10:22

 
REDACCIÓ | La Societat Amics de la Muntanya (SAM) de Tremp, l'atleta Marta Riba i el lingüista Jordi Mir han estat reconeguts per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) durant la festa anual celebrada el passat dimecres al Born Centre Cultural de Barcelona. 
 
Amb el lema 'FEEC 2015, un any de novetats!', la gala va servir per premiar els esportistes que han destacat en la temporada anterior i per retre homenatge a les persones, les entitats excursionistes i els clubs esportius amb trajectòries destacades.
 
La SAM va rebre una placa commemorativa pels 50 anys d'història, una fita que van commemorar el passat 2014. El seu president, Jordi Pascual, va ser l'encarregat de rebre el guardó. Marta Riba, del Club Esquí la Pobla de Segur, va rebre una distinció com a esportista destacada pels podis aconseguits en esquí de muntanya durant l'any passat.
 
A més, la FEEC va fer un reconeixement al trempolí Jordi Mir, lingüista i director de les obres complertes de Pompeu Fabra, impulsor i coordinador de la renovació de la Flama de la Llengua Catalana i membre de la SAM de Tremp.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu