Dimarts, 23 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Tremp rectifica i assegura en un nou comunicat que no hi ha cap estafa a la ciutat

Pallars Digital 22 de gener de 2015 a les 13:24

 
REDACCIÓ | Falsa alarma a Tremp. L'avís que l'Ajuntament de Tremp ha emès aquest matí a través d'un comunicat a la seva pàgina web, on informava de la presència d'estafadors a Tremp que es feien passar per comercials de Gas Natural Fenosa, ha estat rectificat pel mateix consistori poques hores més tard amb un nou comunicat.
 
En aquest últim, el consistori trempolí explica que arran del primer comunicat, l'empresa Intant Solutions -subcontractada per Gas Natural Fenosa- s'ha posat en contacte amb l'ajuntament per informar que les accions comercials que estan efectuant a la població no comporten cap estafa. 
 
Així, l'Ajuntament de Tremp reconeix que "si bé en un primer moment tant els cossos de seguretat com els serveis de l'ajuntament hem valorat com un risc aquestes visites, un cop rebuda la informació de l'empresa Intant Solutions, confirmem que aquestes persones actuen en nom de la citada empresa".
 
La notícia ha saltat aquest matí quan l'Ajuntament de Tremp ha informat d'un possible cas d'estafa a la població, a la que recomanava trucar als Mossos d'Esquadra. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu