Dissabte, 20 d'abril de 2024

En marxa a Tremp un concurs de maridatge de música amb vins pallaresos

Pallars Digital 20 de gener de 2015 a les 08:00

 
REDACCIÓ | En el marc del cicle 'Biblioteques amb DO' que enguany té com a tema central el vi i la música, la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp ha creat el concurs 'Música de vi: maridatge de música amb vins pallaresos', amb l’objectiu de donar a conèixer els vins que es fan a casa nostra i fomentar la participació i implicació popular.
 
Els participants presentaran propostes de maridatges de vins del Pallars Jussà dels cellers participants, amb una peça de música o cançó i amb una explicació sobre el maridatge d’entre 30/40 paraules. Els cellers amb vins a maridar són Vila Corona (Llabustes chardonnay 2013), Sauvella (Luscinia Canta), Miquel Roca (Brocat jove), Mas Garcia Muret (Muriac) i Terrer del Pallars (Conca de Tremp).
 
Pot participar qualsevol persona major de 18 anys, que no hagi estat implicada en la definició i/o preparació d’aquest concurs. Caldrà enviar per correu electrònic la proposta a biblioteca@tremp.cat, juntament amb el nom i cognoms del participant i un telèfon de contacte. Hi ha temps fins el 31 de gener de 2015. 
 
El guanyador s’endurà de premi 1 ampolla del vi premiat, 1 ampolla vi 'Tu rai' etiquetat per la Biblioteca, 1 lot de llibres i la visita al celler guanyador per a 4 persones.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu