Dijous, 25 d'abril de 2024

«El foraster» de TV3 s'atura aquesta nit a Salàs de Pallars

Serà a partir de les 22:35h. Quim Masferrer i el seu equip van visitar la població pallaresa durant la Fira del novembre

Redacció 19 de gener de 2015 a les 17:12
Aquesta nit, en el segon programa de la temporada, 'El foraster' de TV3 visita a partir de les 22:35h el poble de Salàs de Pallars, on viurà una de les arribades més mogudes de totes les que ha viscut fins ara. Enxamparà el poble en plena celebració de la Fira de bestiar de peu rodó, tot un esdeveniment. Però, menys bestiar, hi veurà de tot.
 
En aquest capítol Quim Masferrer acudeix a la fira i també al striptease al Salón, un dels plats forts del programa, amb vedets incloses. Però la cosa no acaba aquí. A Salàs saldarà deutes pendents amb una persona que va conèixer a la Vall Fosca, s'acostarà a un dels llacs més profunds de Catalunya, on alguns creuen que hi viuen cocodrils, i descobrirà que en aquest poble l'aigua pot fer miracles.
 
I aprendrà també que les parts íntimes dels homes, a Salàs, tenen un nom molt particular. Tot per arribar a una conclusió: la vida és molt llarga i molt curta, tot depèn de com es miri.
 
'El foraster' va estrenar temporada la setmana passada amb la visita a la localitat solsonenca de Sant Llorenç de Morunys. Amb aquesta tercera temporada, Quim Masferrer ja haurà recorregut 33 pobles, haurà entrevistat més de 800 persones i haurà recorregut 18.000 quilòmetres.
 
El programa de TV3 ja va xafar territori pallarès en l'anterior temporada, quan Quim Masferrer va visitar la Vall Fosca.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor