Divendres, 19 d'abril de 2024

La Bruixa d'Or reparteix uns 30 milions d'euros entre premis, aproximacions i terminacions

El 90% dels dècims afortunats s'han venut per Internet

Pallars Digital 22 de desembre de 2014 a les 12:49
Tot i no haver complert amb l'objectiu que s'havia marcat, que era el de repartir sort en els tres premis més importants, el balanç del sorteig de la grossa de Nadal de La Bruixa d'Or de Sort és "molt positiu", segons Xavier Gabriel, al haver repartit uns 30 milions d'euros entre els seus clients.
 
De premis importants l'administració de Sort ha venut una sèrie d'un quart premi (67.009). Del cinquè premi ha aconseguit emportar-se una sèrie del 74.012 i del 60.090 i dos sèries del 52.028. Del segon i tercer premi l'administració de Sort ha venut l'anterior i el posterior. 
 
La suma d'aquests premis i de les terminacions sumen uns 30 milions d'euros. A la porta de La Bruixa d'Or, que segueix tancada, no s'ha vist cap agraciat i Gabriel ha explicat que el 90% d'aquests premis s'han venut per Internet.
 
Gabriel ha insistit que ara La Bruixa d'Or centrarà tots els seus esforços amb el sorteig de Reis, loteria que va donar la fama a l'administració de Sort. Gabriel ha explicat que els números segurament han estat molt repartits donat que s'han venut pràcticament tots per Internet.  
 
La Bruixa ha venut uns 2,7 milions de dècims, una xifra que es tradueix en més de 50 milions d'euros en vendes. Amb el sorteig de la grossa de Nadal en retornarà als seus clients uns 30, segons ha confirmat Gabriel. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor