Divendres, 19 d'abril de 2024

Jordi Turull: "Espanya està quedant absolutament retratada arreu del món"

Pallars Digital 5 de novembre de 2014 a les 08:57

 
REDACCIÓ | El diputat i portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha visitat aquest dimarts el Pallars en diferents actes de campanya pel 9-N que Convergència ha organitzat a les comarques de Lleida. Durant el matí, Turull va visitar el Pallars Sobirà, on va explicar als veïns de la comarca la necessitat d'anar a votar el proper diumenge. Turull va visitar el mercat setmanal de Sort.
 
A la tarda, el portaveu de CiU al Parlament es va desplaçar fins a Tremp, on a les 20:30h del vespre va oferir una conferència davant un públic que omplia l'auditori de l'Epicentre. Turull va explicar els avantatges d'anar a votar el 9N, que ha de ser "una gran festa de la democràcia però també de la dignitat nacional de Catalunya i de la llibertat individual de les persones".
 
En relació a la suspensió cautelar del Tribunal Constitucional (TC) de la votació de diumenge, Turull va incidir en què el Govern ha estat clar, "tot segueix endavant" i ha recordat que la Generalitat posarà tots els mitjans perquè la votació sigui possible, tot i que ha apuntat que "és la gent la que ho hem de fer irreversible".
 
Turull considera que "hi ha un Govern de l´Estat, un Consell d´Estat, un TC que tot és el mateix i que intenten empentar-nos cap a l´Espanya preconstitucional, mentre que a Catalunya hem decidit que volem estar a l´Europa del segle XXI i això no té aturador". 
 
Per a Jordi Turull "l´Estat espanyol està quedant retratat arreu del món i els catalans tornarem a enlluernar el món en el camí cap a la nostra llibertat de manera democràtica i pacífica".
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Del dia