Dimecres, 24 d'abril de 2024

Es convoca una nova edició del Premi Literari Intercomarcal Anton Navarro, la 24a

El termini per presentar els treballs és el 24 d'octubre. Sort acollirà el lliurament de premis a finals de novembre

Pallars Digital 17 de setembre de 2014 a les 08:24
Els consells comarcals de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, i els serveis comarcals de Català respectius, depenents del Consorci per a la Normalització Lingüística, han convocat una nova edició del Premi Literari Intercomarcal Anton Navarro, en la qual col·laboren també l'Institut d'Estudis Ilerdencs, el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona.
 
El Premi s'adreça a tot l'alumnat dels centres educatius de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Jussà, i s'organitza en 6 nivells: cicle inicial de primària, cicle mitjà de primària, cicle superior de primària, 1r i 2n d´ESO, 3r i 4t d´ESO, i batxillerat i cicles formatius.
 
El certamen té com a objectiu estimular la creació literària i promoure la lectura en llengua catalana. Els relats, de tema lliure, han de ser inèdits i presentats en llengua catalana, i es valora que incloguin trets lingüístics propis del dialecte ribagorçanopallarès.
 
El termini per a la presentació dels treballs és el 24 d'octubre i el lliurament de premis tindrà lloc a Sort a finals de novembre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor