Divendres, 26 d'abril de 2024

Sort acull la 51a edició del Ral·li Internacional del Noguera Pallaresa

La capital del Pallars Sobirà acull des d'avui i fins diumenge una gran diversitat de proves i actes

Pallars Digital 17 de juliol de 2014 a les 09:50
Poc menys d'una setmana després d'haver estat seu de la Copa del Món de caiac freestyle, el Noguera Pallaresa torna a ser centre d'atenció. I és que Sort torna a acollir des d'aquest vespre i fins diumenge una nova edició del Ral·li Internacional del Noguera Pallaresa, organitzat per l'Associació Esportiva Pallars i l'Ajuntament de Sort, que enguany arriba a la seva 51a edició.
 
L'esdeveniment ha començat aquest matí amb el descens popular des del Càmping Riberies de Llavorsí fins al Càmping Noguera Pallaresa de Sort. A les 20h del vespre tindrà lloc l'Open Internacional de Ràfting Nocturn al Camp de regates l'Aigüerola, on es farà l'arrossada popular.
 
Demà tindrà lloc el descens turístic i una excursió a peu per la Vall d'Àssua, així com els entrenaments lliures pel matí. Ja el dissabte, es celebrarà la 2a Copa d'Espanya de Joves Promeses al Camp de Regates i l'Open Internacional d'Esquimotatge. A l'Escola de Piragüisme.
 
Ja el diumenge i per tancar el Ral·li, tindrà lloc el Campionat de Catalunya de Descens-Sprint tant en joves promeses com en categoria absoluta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor