Dissabte, 20 d'abril de 2024

S'obre el termini d'inscripció per a la Marxa del Cardós

Els interessats ja es poden inscriure per participar en la cinquena edició d´aquesta cursa que tindrà lloc a la Vall de Cardós el 12 de juliol

Pallars Digital 12 de juny de 2014 a les 06:30
Ja s'ha obert el termini d´inscripció per apuntar-se a la cinquena edició de la 'Marxa Vall del Cardós - Romànic a la Claror'. Així ho han comunicat els membres de l'organització, que ja preparen des de fa dies aquesta nova edició, prevista pel 12 de juliol.
 
Aquesta Marxa uneix tots el pobles de la Vall de Cardós, un total de divuit, per acostar-nos l´excepcional marc paisatgístic que ens ofereix alhora que pretén difondre el seu patrimoni cultural. La Marxa, amb sortida i arribada a Ribera de Cardós, té un recorregut de 42 quilòmetres i 2.425 metres de desnivell acumulat, i cal completar-la en menys de 10 hores.
 
Tot i això, la 'Marxa Vall de Cardós - Romànic a la claror', ofereix també la possibilitat de participar-hi en una modalitat no competitiva de menor llargada, convertint-se llavors en una caminada popular a través de la vall que es desenvolupa en paral·lel a l´altra. Aquesta Marxa compta amb un paisatge de gran bellesa en tot el seu recorregut, on es combina l´observació de grans vistes naturals amb visites a l´excepcional patrimoni històric i arquitectònic romànic de la zona. 
 
Tots els interessats ja es poden inscriure a través del web www.elcim.cat on hi ha el formulari i la resta de requisits per poder-s´hi apuntar, així com tota la informació detallada del recorregut. El termini per a inscriure´s finalitza el 4 de juliol.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor