Dijous, 25 d'abril de 2024

Rialp es prepara per rebre més de 400 joves futbolistes aquest cap de setmana

La 4a edició del Torneig de Futbol Base Rialp-Pallars Sobirà comptarà amb equips com el FC Barcelona, el Lleida Esportiu o el Nàstic de Tarragona

Pallars Digital 30 de maig de 2014 a les 07:24
Aquest cap de setmana es disputa a Rialp el Torneig Rialp-Pallars Sobirà de futbol base, un esdeveniment amb continu creixement i que enguany arriba a la seva 4a edició. En total seran 11 els clubs i 21 els equips que participaran en una competició en la qual destaquen noms com els del Futbol Club Barcelona, el Lleida Esportiu o el Nàstic de Tarragona.
 
El torneig, organitzat per l'Ajuntament de Rialp, l'Escola de Futbol i el Futbol Club Rialp, es va presentar el passat dilluns a la Diputació de Lleida. Una edició que incrementa enguany el nombre de jugadors respecte anys anteriors, fins arribar als gairebé 400 esportistes en categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Aquests jugadors aniran acompanyats per les seves famílies, per la qual cosa l´impacte al Pallars està estimat en més d´un miler de persones i uns 40.000 euros.
 
La jornada de dissabte començarà a les 8h del matí i acabarà cap a les 21h. El diumenge s´ha reservat per a les semifinals i les finals, amb les quals es coneixeran els guanyadors. L´Esbart Dansaire de Rialp i l´Associació Rialp Musical seran els grups encarregats d´amenitzar la cerimònia de clausura i entrega de trofeus del torneig. 
 
Els equips participants al 4t Torneig són l'EF Rialp, el Lleida Esportiu, el OFAP San Fernando, la UE Bordeta, l'EF FIF Lleida, el FC Barcelona, l'EF Pobla, la Federació Andorrana de Futbol, l'EF Pont-Ribagorça, la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i el Gimnàstic de Tarragona.
 
Fort impacte econòmic per Rialp
 
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha apuntat que "es tracta d´un projecte molt important que des de l´ajuntament hem recolzat sempre. Hi haurà un fort impacte econòmic tant per a Rialp com per a la resta de la comarca". Per la seva banda, el coordinador de l´Escola de Futbol Rialp, Gerard Reig, ha explicat que, any rere any, "la competició va creixent i els amants del futbol podran gaudir d´un total de 66 partits en dos dies amb una agenda molt atapeïda".
 
El 4t Trofeu Rialp-Pallars Sobirà de futbol base es troba en fase de consolidació i s'ha convertit en un dels principals tornejos que es disputen a la província de Lleida. És per aquest fet que els organitzadors esperen una important afluència de públic. El torneig compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i diversos patrocinadors privats com són, entre altres, Sefocat SL, Cervós SA i Sebastià Industries de la Fusta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor