Dissabte, 20 d'abril de 2024

L'Associació 'Camí Vell' prepara una nova rehabilitació per aquest dissabte a Enviny

La sortida serà a les 8h des de Sort | Al migdia està previst un dinar per tots els voluntaris

Pallars Digital 30 d'abril de 2014 a les 11:12
L'Associació 'Camí Vell' del Pallars Sobirà farà la propera rehabilitació de camins aquest dissabte al nucli d'Enviny. En concret i depenent del nombre de voluntaris que hi vulguin participar, es repararan els camins Enviny-Montardit de Dalt, Enviny-Bressui, Enviny-Pujalt i, si l'assistència és alta, el camí Pujalt-Sort.
 
El lloc de trobada serà a les 8h del matí al pàrquing de l'Institut de Secundària Hug Roger III de Sort. Des d'allà es distribuiran les feines, els cotxes i les eines que facilitarà un cop més el Parc Natural de l'Alt Pirineu, una de les institucions col·laboradores juntament amb el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l'Ajuntament de Sort.
 
Tothom ha de portar esmorzar de mig matí, barret, aigua, guants i botes de muntanya. L'associació també invita a portar estisores de podar o una desbrossadora mecànica.
 
Al migdia, es farà un dinar a Enviny, gentilesa del Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Qui vulgui confirmar la seva assistència pot fer-ho a través del correu electrònic camivellpallars@gmail.com o bé a l'esdeveniment del Facebook 'Recuperació Camí d´Enviny'.
 
L'associació
 
'Camí Vell' és una entitat creada el mes de febrer d'aquest any amb seu a Sort i té per objecte la recuperació dels camins històrics del Pallars Sobirà. Està formada per persones voluntàries que per la seva estima al territori i per l'afició de caminar i gaudir dels seus camins històrics, es proposen fer a nivell voluntari una tasca de manteniment i recuperació d'aquests camins. Uns senders que, per falta de recursos de l'Administració pública, a hores d'ara no es poden mantenir en bon estat de conservació i senyalització.
 
Aquesta no és la primera actuació de l'associació, que ja ha arranjat altres camins com el que porta de Gerri de la Sal a Peramea.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor