Talarn celebra aquest cap de setmana la 2a edició de la
Jornada Gastronòmica de Sant Martí on el
corder, el
vi, la
música i el
teatre seran els plats principals. La iniciativa va començar l'any passat després que aquesta festa patronal -que havia sigut la festa major petita- quedés una mica deslluïda per culpa de la Covid-19.
Enguany, les principals activitats, el
dissabte, giraran de nou al voltant del producte local. En primer lloc, amb un
taller d'elaboració de girella a càrrec de
Jaume Badia, de Badia Xarcuters. Més tard, el teatre prendrà protagonisme amb l'obra
Camins que parlen, de la companyia
La Fanga Escènica.
A continuació, i per reivindicar
"el bon menjar i el bon beure" de la comarca, hi haurà un
maridatge de tapa de corder i vi del
celler Castell d'Encús i productes d'
És Pallarès. Per finalitzar la jornada, se celebrarà el
dinar gastronòmic, també a base de productes amb corder, i que estarà amenitzat per l'
acordionista Àlex Bustos.
L'endemà, la Jornada Gastronòmica es complementarà amb la
missa solemne en honor a Sant Martí i amb el
26è Festival d'Orgues de Ponent i del Pirineu.
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-la, necessitem el suport de persones com tu.
Subscriu-t'hi