Dimecres, 24 d'abril de 2024

Sort acollirà una concentració de Ferraris organitzada per Xavier Gabriel

El propietari de La Bruixa d'Or vol canviar el nom de l'Avinguda Generalitat per Passeig de La Fama

Pallars Digital 25 d'abril de 2014 a les 11:21
Sort acollirà una concentració de Ferraris el proper 20 de setembre. Es tracta d'un acte que organitza el propietari de La Bruixa d'Or, Xavier Gabriel, i que espera reunir almenys 175 vehicles d'aquesta marca. 
 
A la concentració hi participaran Ferraris vinguts de diferents punts de l'Estat espanyol, de França i Itàlia. Amb aquesta iniciativa, Gabriel vol convertir Sort en un punt de trobada pels amants d'aquesta coneguda marca de cotxes esportius, de la qual n'és també propietari. 
 
L'empresari ha proposat a l'Ajuntament de la localitat canviar l'enrajolat del passeig de davant de l'administració i col·locar-hi una rajola amb el nom de cada participant, els logotips de Ferrari i la Bruixa d'Or, així com la col·locació d'un rètol amb el nom 'Passeig de la Fama La Bruixa d'Or-Ferrari'.
 
Xavier Gabriel també té previst instal·lar al més pur estil Hollywood les lletres del logotip de La Bruixa d'Or a l'altre costat de riu, just davant de l'administració de loteria, tal i com es pot veure en el disseny de la imatge que il·lustra la notícia i a la qual ha pogut tenir accés aquest diari.
 
L'alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, ha dit que s'està estudiant la proposta però que el nom oficial del passeig seguirà sent Avinguda Generalitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor