Dijous, 18 d'abril de 2024

Arriba a la Pobla de Segur la 5a edició del Mercat de les Puces

Serà el diumenge a La Pobla de Segur, amb l'objectiu de fomentar la reutilització dels objectes antics o en desús

Pallars Digital 4 d'abril de 2014 a les 15:41
Una vegada més, l´Ajuntament de la Pobla de Segur omplirà la Plaça del Daldo per participar en l'intercanvi d´objectes de segona mà de particular a particular. El Mercat de les Puces se celebrarà el proper diumenge de 9h a 15h com a activitat inclosa en l´àmbit d´actuació del Treball als Barris. 
 
L´objectiu del Mercat, el de fomentar la reutilització dels objectes, queda assolit gràcies als particulars que, una vegada més, s´han implicat en aquest projecte de venda de material que no utilitzen. 
 
La proposta continua endavant gràcies a la implicació dels particulars en la venda i la recuperació d´objectes que encara poden  ser reutilitzats. L´aparició d´algun llibre de primeres edicions o d´alguna joguina fan rememorar la infantesa i donen un valor afegit al Mercat. 
 
Aquesta iniciativa està inclosa en l´àmbit d´actuació del Pla de Barris dins del projecte 'Treball als barris' finançat pel Servei d´ocupació de Catalunya, com a eina de dinamització social i participació ciutadana, paral·lela a l´actuació urbanística que s´està iniciant al barri. 
 
El projecte està organitzat per l´Ajuntament de la Pobla de Segur i rep la col·laboració de l´Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor