Divendres, 19 d'abril de 2024

Dos esllavissades tallen les carreteres d'accés a l'estació d'esquí de Port Ainé i a Espot

Els tècnics avaluen la situació per saber quan es podrà reobrir la via que dóna accés a Port Ainé

Pallars Digital 3 d'abril de 2014 a les 10:03
La pluja de les darreres hores ha provocat dos noves esllavissades de pedres que han tallat en els dos sentits de la marxa, per un costat, la carretera d'accés a l'estació d'esquí de Port Ainé i la que dóna accés al poble d'Espot, per una altra. 
 
La primera via ha quedat tallada al trànsit i es desconeix quan es podrà reobrir perquè les tasques de neteja són força complicades. Pel que fa a la carretera d'Espot, es preveu que en les properes hores es restableixi la circulació. 
 
Problemes reiterats a Port Ainé
 
Aquesta és la tercera vegada que es produeix un despreniment a la carretera d'accés a Port Ainé des que ha començat l'any. De moment, l'estació d'esquí i l'Hotel de la cota 2000 romandran tancats, com a mínim, durant el dia d'avui. 
 
Cal recordar que el mes passat, Port Ainé va haver de tancar uns dies perquè el desglaç podia provocar esllavissades a la carretera. A principis de gener, la via d'accés a l'estació ja s'havia tancat sis dies per culpa d'una allau de sorra. 
 
Durant les obres es van col·locar unes xarxes i unes malles protectores per impedir que les pedres caiguessin a la carretera. Unes mesures de seguretat que han resultat del tot insuficients, a jutjar per la imatge de l'esllavissada d'avui.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor