Dijous, 25 d'abril de 2024
corporatiu

Pallars Digital, finalista als Premis de Comunicació Local 2023

El diari de les comarques pallareses és un dels tres nominats en la categoria de Millor Mitjà Digital

Pallars Digital Tremp | 7 de juny de 2023 a les 20:15
Els guanyadors es donaran a conèixer el proper dia 14 a Granollers | Premis de Comunicació Local
Pallars Digital ha estat proclamat finalista als Premis de Comunicació Local 2023 dins la categoria de Millor Mitjà Digital. El jurat del certamen, presidit per Joan Cal, i del que en formaren part Montse Abbad, Noemí Cuní, Alba Tosquella, Joan Maria Morros i Pep Vilar, ha decidit que els altres dos finalistes siguin la televisió comunitària La Veïnal i l'agenda cultural Quèdequè, totes dos amb seu a Barcelona.


Jordi Ubach Llorens, director i fundador de Pallars Digital, ha mostrat la seva satisfacció per un nomenament que des del diari "ens prenem com un reconeixement a la tasca periodística i de servei a la comunitat que exercim des de 2013 i que considerem imprescindible en un territori com el nostre". Una reconeixença que també serveix, segons Ubach, per "seguir reivindicant el periodisme local al Pallars", i que arriba en plena commemoració del 10è aniversari de Pallars Digital, que es va celebrar el passat 27 de maig en una festa a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur.

Els Premis de Comunicació Local reparteixen diferents guardons. Per una banda, un Premi a la Trajectòria, que ja s'ha fet públic i que enguany s'ha concedit al periodista Jordi Molet. La resta de categories, per les quals s'han rebut 60 candidatures, són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat.
 
A banda del Millor Mitjà Digital, els finalistes que opten a Millor Televisió són canal te, tvmataró i Canal Blau. Com a Millor Ràdio les finalistes seleccionades són Tarragona Ràdio, 21 Ràdio i Ràdio Igualada. Cada categoria està dotada econòmicament amb 2.000 euros. A més, a la categoria de Continguts Audiovisuals, també es premia un programa de vídeo, àudio i multimèdia, d’emissió única i continuada, tant pel conjunt del seu contingut, com per seccions o espais puntuals, o per la seva trajectòria. En aquests casos, el premi és de 1.500 euros per categoria.

Els guanyadors d’aquesta edició dels Premis de Comunicació Local seran anunciats el proper 14 de juny, a Granollers, en el marc del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), en una gala que tindrà lloc a les 18h a la Fàbrica de les Arts Roca Umbert. La gala es podrà veure a través de les televisions locals -en el cas del Pallars, a Pirineus TV- i també la plataforma La Xarxa+.

Els Premis de Comunicació Local estan organitzats per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Granollers, amb la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l’Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació