Divendres, 19 d'abril de 2024
emprenedoria

Arrenca el Cercle Emprenedor del Pallars Sobirà 2023

Uns 14 projectes de la comarca participen en la primera sessió de treball i assessorament personalitzat per a projectes i empreses que volen reformular el seu model de negoci

Pallars Digital Pallars Sobirà | 16 de març de 2023 a les 08:36
L'acte inaugural ha comptat amb la presència de Carles Isus, president del Consell del Sobirà | CCPS
El Pallars Sobirà ha donat aquest dimecres el tret de sortida a la primera sessió de treball del Cercle Emprenedor 2023. Sota el títol Engega el teu projecte, la iniciativa ofereix assessorament personalitzat per a projectes emprenedors i empreses que volen reformular el seu model de negoci a la comarca.

A principis de març es va obrir una convocatòria de presentació de projectes amb posterior  entrevista personal, que va tenir una gran acollida, ja que se n’hi van presentar 14 de diversos sectors. Per valoració tècnica i per tal d’oferir un acompanyament més individualitzat en la creació i gestió d’empreses emergents, es realitzaran dues edicions més aquesta primavera, en lloc d’una com estava previst inicialment.

Aquest Cercle compta amb tres sessions de treball en què s’acompanya les persones emprenedores a executar el seu pla d’empresa, dissenyar un pla de màrqueting i finalment a fer un bon pla econòmic. En finalitzar, els serveis tècnics oferiran sessions de seguiment personalitzat.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència de Carles Isus, president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, entitat promotora d’aquesta acció dins el marc del programa Treball a les Comarques.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació