Dimarts, 23 d'abril de 2024
Esquí

Cinc podis pallaresos als Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya

Marc Ràdua, Iona Montoliu, Mariona Flores i Aina Garreta han demostrat el seu potencial a les proves realitzades a Panticosa (Osca)

Pallars Digital Espot | 7 de febrer de 2023 a les 07:21
La poblatana Aina Garreta durant la prova Vertical | Cedida
Quatre esquiadors pallaresos han participat amb èxit als Campionats d'Espanya d'Esquí de Muntanya, celebrats a Panticosa (Osca) del 3 al 5 de febrer. Marc Ràdua, Aina Garreta i Mariona Flores, del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), i Iona Montoliu, de la Societat d'Amics de la Muntanya (SAM), han pres part en les diferents proves, demostrant el seu gran prometedor potencial.

En la prova Sprint del dia 3, la poblatana Aina Garreta es va penjar la medalla de plata en la categoria U18, mentre Mariona Flores va ser sisena, i la resta es van quedar a les semifinals. A la Vertical del dia següent, Marc Ràdua va quedar tercer en la categoria U23 i novè a la general sènior. Garreta també va ser tercera, mentre que Iona Montoliu i Mariona Flores van ser cinquena i sisena en les categories U18 i U16.
 

Marc Ràdua va quedar tercer a les proves Vertical i Individual Foto: Cedida

 
El dia 5, a Baños de Panticosa, es va celebrar la prova Individual. En aquest cas, Ràdua va aconseguir el bronze, Garreta novament la plata, i Montoliu i Flores van quedar en desena i quarta posició, respectivament. 

Les proves Vertical i Individual també eren puntuables per a la Copa d'Espanya d'Esquí de Muntanya, i se sumaven als resultats aconseguits al desembre a Espot Esquí. Per tant, els podis pallaresos a la Copa d'Espanya 2022-2023 d'aquests darrers dies van sumar tres podis pallaresos més: Marc Ràdua, tercer en la categoria U23, Aina Garreta, tercera en la U18, i Mariona Flores, també tercera en la U16. Finalment, Iona Montoliu va aconseguir la dotzena posició en la categoria U18.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació