Dijous, 25 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp cau contra l’Artesa de Lleida (3-0) i el CF Pobla amplia la ratxa a Coll de Nargó (0-1)

En bàsquet, el CB Tremp atropella el Secà C (66-97) i el CB Sort s’imposa al Seròs (54-64)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 16 de gener de 2023 a les 08:44
Un solitari gol de Miki Molleví a la sortida d'un corner va donar la victòria als poblatans | TGE
El CF Tremp ha començat el 2023 de la mateixa manera que va acabar el 2022: amb mal peu. Els trempolins han sumat aquest diumenge la desena derrota a Segona Catalana contra l'Artesa de Lleida per 3 a 0. Resultat idèntic al partit d'anada, amb un rival que va avançar-se abans del descans i van sentenciar durant la segona meitat amb dos gols més als minuts 58 i 65.

A falta de sis partits per finalitzar la fase regular, el Tremp encara no ha pogut trencar la mala ratxa -porta sis jornades sense guanyar- ni tampoc perforar la porteria dels rivals, sumant tres partits sense marcar. I malauradament, les oportunitats per intentar capgirar la dinàmica es va esgotant, i el fantasma del descens ja comença a planar per sobre del Pedrasanta

En l'altra cara de la moneda, el CF Pobla ha entrat al 2023 sumant la sisena victòria consecutiva a Tercera Catalana després de batre el Coll de Nargó per la mínima (0-1). En un terreny de joc en molt mal estat, els poblatans no van poder desplegar el seu millor joc, i el partit va ser força ensopit durant la primera meitat, sense massa ocasions per als dos conjunts.

A la represa, guió semblant, amb un Pobla més avançat en atac, però novament sense disposar d'ocasions clares. L'únic gol del matx va arribar amb una jugada de pilota aturada: un córner servit per Chua que Miki Molleví va enviar al fons de la xarxa amb un xut imparable. A partir d'aleshores, els nargonins van intentar la igualada, però els blanc-i-vermells van reforçar-se en defensa per evitar qualsevol ensurt.

Al final, victòria fàcil en un partit poc vistós i sense massa futbol, però que situa els poblatans a la tercera posició i amb un matx encara pendent de disputar. Les sensacions a les files dels de Santi Fité no podrien ser millors, ja que els 25 punts sumats i els quatre partits consecutius amb la porteria a zero, comencen a fer albirar la possibilitat de l'ascens. Ara bé, el més calent encara és a l'aigüera.

I a Quarta Catalana, el FC Rialp també ha estrenat el nou any amb bones sensacions, i sumant la segona victòria seguida a casa contra el Torres de Segre (4-1). A la primera meitat, el conjunt entrenat per Pito Pasqual ja ho va donar tot per resolt abans del descans amb els dos gols d'Albert Gironès (al 18 i al 31), i el d'Ignasi Planas (al 21). La diana visitant no va suposar un maldecap per als del Pallars Sobirà, que al minut 89 remataven la feina amb el gol de Pau Vilajosana. Cinquena victòria, doncs, per a un Rialp que ara és vuitè a la classificació amb 17 punts sumats.

El bàsquet pallarès continua imparable

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp continua intractable i es manté líder després de passar per sobre del Secà de Sant Pere C (66-97). El partit va ser un autèntic monòleg dels trempolins, que van anotar més de 20 punts en cada quart i es van mostrar imparables. Conti va ser el màxim anotador amb 29 punts, seguit de Jordi Lloan, amb 25, Xema, amb 20 punts, i Eudald Fumàs, amb 11. Jornada plàcida per als de Diego Roldan, que ja sumen 13 victòries, mentre que en l'apartat anotador ja han superat els 1.000 punts a favor.

Mentrestant, al Pallars Sobirà, el CB Sort també es manté imparable, i dissabte va sumar la quarta victòria consecutiva, que els situa cinquens a la taula. El partit contra el Seròs, però, va ser força ajustat, i no es va decidir fins a l'últim quart. Un període que va començar amb igualtat total al marcador (46-46), però que finalment va decantar-se en favor dels pallaresos (54-64) gràcies als punts d'Uriel Soler, de nou màxim anotador amb 26 punts, i de Joel Font, autor de 18 punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Subgrup 5A
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Pàdel - Tercera Catalana - Grup C