Dijous, 25 d'abril de 2024

La Pobla de Segur celebra la Firaski i la Fira de Nadal

Esterri d'Àneu també acull aquest cap de setmana el 3r Mercat de Nadal i Vilamitjana, la Fira de Santa Llúcia

Pallars Digital La Pobla de Segur | 9 de desembre de 2022 a les 08:40
La Firaski, en una edició anterior | Firaski
La Pobla de Segur celebrarà aquest dissabte 10 de desembre la tradicional Fira de Nadal i també la Firaski, organitzada pel Club Esquí la Pobla de Segur (CEPS), on es podrà adquirir material d'esquí de segona mà. El carrer de la Font serà l'artèria principal de la Fira de Nadal, on entre les 11h i les 20h els visitants podran adquirir els diferents productes de Nadal.

Mentrestant, el Firaski tindrà lloc a l'edifici de La Serradora entre les 10h i les 14h i des de les 15:30h a les 19h. Aquest divendres, però, els interessats ja podran dur el material per vendre entre les 17h i les 20:30h, mentre que el mateix dissabte també podran fer-ho a partir de les 8:30h.

La Fira de Nadal de la Pobla no és la única que se celebra al Pallars. A Esterri d'Àneu se celebra entre divendres i dissabte el seu 3r Mercat de Nadal. A banda de les paradetes de productes nadalencs i artesans, es realitzaran un seguit d'activitats relacionades amb la gastronomia, tallers i d'altres sorpreses que ompliran d'il·lusió els més petits de casa.

A més, l'ajuntament i Events Valls d'Àneu han tornat a demanar als veïns que guarneixin els carrers en motiu de les festes. Per aquest motiu, han posat a disposició dels seus habitants els arbres de Nadal, que fan al voltant d'un metre d'alçada.

I un any més, Vilamitjana celebrarà la tradicional Fira de Santa Llúcia. Serà, en aquest cas, el diumenge 11 de desembre. La 23a edició d'aquesta festa en honor a la patrona del poble estarà protagonitzada pels productes agroalimentaris artesanals típics de la zona i de la comarca, així com pels articles nadalencs. També es duran a terme tastos, un esmorzar popular i activitats infantils.


El passat cap de setmana, Llavorsí ja va acollir el seu propi Mercat de Nadal. La plaça de Biuse de la població pallaresa va acollir parades amb venda de productes típics d'aquestes festes: arbres, tronques, així com inflables, pintacares, tallers nadalencs i altres activitats familiars.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació