16 d'abril de 2024
digitalització

En marxa a Tremp l'oficina «Acelera Pyme» del Pirineu Occidental per assessorar les empreses en la digitalització

La seu compta amb un tècnic dinamitzador i el servei serà itinerant, ja que també visitarà setmanalment l’Alta Ribagorça, la Val d’Aran i el Pallars Sobirà

Redacció Tremp | 29 de novembre de 2022 a les 10:24
La nova oficina està situada a l'Epicentre de Tremp | CCPJ
Aquest dilluns a Tremp s’ha posat en funcionament l’Oficina Acelera Pyme Rural Pirineu Occidental d’assessorament a la digitalització de les empreses. Aquest servei depèn del Consell Comarcal del Pallars Jussà i gràcies a un acord amb altres tres comarques, tindrà itinerància setmanal a l’Alta Ribagorça, la Val d’Aran i el Pallars Sobirà.

La seu compta amb un tècnic dinamitzador i té com a objectiu assessorar i acompanyar a petites i mitjanes empreses així com a persones autònomes i nous emprenedors i emprenedores de les comarques en el procés de digitalització dels seus negocis.

Des de l’oficina es farà una detecció individualitzada de mancances a nivell digital de cada empresa assessorada per després orientar-les en la millor manera d’implementar els recursos digitals que les portaran a modernitzar-se i a incrementar la seva competitivitat.

L’OAPR Pirineu Occidental, que col·labora amb les entitats locals, associacions empresarials, centres educatius i empreses privades del sector TIC en aquests territoris, té previst també impulsar tallers, formacions i càpsules formatives per tal d’animar a les petites empreses del territori a entrar en el món digital.

Aquest servei té la seva seu principal a l’edifici de l’Epicentre de Tremp i s’hi pot contactar a través d'aquest lloc web. El Programa Acelera pyme és una inicativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, que s’emmarca dins del Pla de ditalització de Pymes 2021-2025, i està finançat pels fons Next Generation de la Unió Europea.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació