Dissabte, 20 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG OCTUBRE: Ja coneixem el guanyador de la samarreta «Lose the North»!

Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals

Redacció Pallars | 31 d'octubre de 2022 a les 12:24
Enfundat amb Pallars Digital una samarreta Lose the North! | LTN/PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig de subscriptors del mes d'octubre, consistent en una samarreta de la marca de roba pallaresa Lose the North. El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i l'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dilluns al migdia, ha estat Oriol U. (Tremp). Enhorabona!

Qualitat i sostenibilitat des de les Valls d'Àneu


Lose the North és una marca de roba nascuda a les Valls d'Àneu en plena pandèmia amb l'objectiu d'animar a la gent a no perdre les ganes de sortir a descobrir cada racó de les nostres valls i a valorar la naturalesa que ens envolta. “En un moment on la societat es troba perduda”, dos joves aneuencs han iniciat aquest projecte, que vol aportar un sentit positiu a l'expressió "perdre el nord”. “Perquè és perdent-nos quan moltes vegades trobem camins que mai ens hauríem imaginat descobrir”, asseguren.
 

Les samarretes Lose the North son garantia de qualitat. Foto: LTN


Lose the North es caracteritza per la qualitat de les seves peces, però també per utilitzar teixits fets amb material cultivat orgànicament. També en destaca que la matèria prima i els productes intermedis i finals no contenen substàncies nocives per a les persones ni per a l’entorn. A més, el packaging és biodegradable, fet que contribueix a reduir el diòxid de carboni de l’atmosfera. 

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 111 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa. 

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: novembre


El proper sorteig tindrà lloc el mes de novembre, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de novembre. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació