Dijous, 25 d'abril de 2024
fires

Llimiana es prepara per a la 13ª edició de la Fira del Mostillo

El certamen s’iniciarà el dissabte a la tarda amb la 1ª trobada de Músiques del Pirineu, amb un taller de dansa folk i una mossada popular

Redacció Llimiana | 7 d'octubre de 2022 a les 11:57
La Fira del Mostillo en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Llimiana
Llimiana ja ho té tot a punt per celebrar la 13ª edició de la Fira del Mostillo. El tradicional certamen gastronòmic i d'artesia popular començarà aquest diumenge amb l'esmorzar amb llonganissa, pa torrat i vi, mentre que a les 9:30h tindrà lloc la 2ª Trobada de la "Secció del Pallars" del Club de Vehicles Històrics de Lleida.

Més tard, a les 11h, la inauguració de la Fira anirà a càrrec del salassenc Miquel Madrigal i Bardají, cap del Departament de l'Escola d'Hoteleria i Turisme del Pallars, i entre les 11:30h i les 12h, el Centre d'Interpretació del Montsec de Llimiana (CIMLL) acollirà la projecció del vídeo Un vol per Llimiana, realitzar per Jaume Elies.

Mentrestant, també es durà a terme un taller de ceràmica, així com les degustacions de plats elaborats amb mostillo, fets per les veïnes i veïns del poble, a partir de les 12h. La Fira, però, també tindrà espai per a la música i l'espectacle, amb l'actuació de TRADIMIX a les 12:15h. A les 14h, es farà la rifa de la cistella feta amb productes donats pels firaires, i un quart d'hora més tard, una altra que oferirà un vol amb parapent.

Tot això pel que fa al diumenge. Dissabte, però, també començarà la 1ª Trobada de Músiques del Pirineu, que comptarà amb l'actuació de TRADIMIX, que oferiran un taller de dansa folk, seguit d'un ball amb el so dels seus acordions.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació