Divendres, 19 d'abril de 2024
incivisme

«Al final haurem de posar una taxa»: Sant Esteve de la Sarga denuncia la brutícia i l'incivisme al bosc

L'alcalde Jordi Navarra ha publicat un vídeo on es veu la brossa escampada al costat de la carretera i amb els contenidors a pocs metres

Redacció Sant Esteve de la Sarga | 7 d'octubre de 2022 a les 10:46
Captura del vídeo on es pot veure la brossa escampada | Jordi Navarra
L'inici de la temporada de bolets també té la seva cara amarga: l'incivisme. Així ho ha denunciat l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, en un vídeo publicat aquest dijous a Twitter, on s'hi pot veure brossa escampada al marge de la carretera i al costat del bosc.

Diversos papers, plàstics i una caixa... la quantitat de brutícia acumulada entre els arbustos no passa desapercebuda. A la piulada, Navarra exposa irònicament que "aquest any es nota que es fan bolets", alhora que assegura que "al final haurem d'acabar posant una taxa i ens diran que el bosc és de tots". 
   
A més, i tal com assenyala l'alcalde, al final del vídeo es pot comprovar com a pocs metres d'aquesta gran demostració d'incivisme, hi ha uns contenidors que la gent que va deixar abandonada la brossa no es va ni molestar en fer servir.

Si les paraules de Navarra finalment es complissin, Sant Esteve de la Sarga no seria el primer municipi en aplicar una taxa als boletaires. Esterri de Cardós, i enguany Alins, ja l'estan aplicant, entre altres objectius, per evitar la massificació i prevenir aquesta mena d'accions tan poc respectuoses amb la natura i l'entorn.
 


Altres notícies que et poden interessar







 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació