Dimarts, 23 d'abril de 2024
refugi

El nou refugi de Farrera treu a concurs 11 places

Les ofertes per gestionar l'equipament, construït durant els últims dos anys, es poden presentar fins al dimarts 18 d'octubre

Redacció Burg | 27 de setembre de 2022 a les 11:59
Imatge del poble de Burg, al municipi de Farrera | Joan Simon
L'Ajuntament de Farrera ha obert a concurs l'explotació i la gestió del nou refugi del municipi, que compta amb 11 places. L'equipament s'ha instal·lat en un edifici del poble de Burg, que també compta amb serveis com un bar restaurant o una sala polivalent. 
 
El refugi, que també disposa de tres plantes i d'un garaig, ha estat construït durant els darrers dos anys, i es troba situat prop del consistori. Les ofertes per gestionar aquest equipament es poden presentar fins al dimarts 18 d'octubre, mentre que les bases del concurs estipulen que la gestió requereix d'un cànon anual de 2.400 euros i una garantia inicial de 80.000 euros.

Per altra banda, i tal informa el diari Segre, el consistori pallarès ha demanat una partida dels fons europeus per tal d'instal·lar una caldera de biomassa per al refugi. El sistema de calefacció, a més, també podria escalfar l'edifici de l'ajuntament.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació