Divendres, 19 d'abril de 2024
vandalisme

El parc del Pinell de Tremp, víctima de nous actes vandàlics

El consistori trempolí demana a la ciutadania compromís amb el civisme i afirma que aquestes accions generen unes "despeses extraordinàries"

Redacció Tremp | 26 de setembre de 2022 a les 11:11
Una taula del parc va ser totalment destrossada | Ajuntament de Tremp
El parc del Pinell de Tremp ha sigut víctima de nous actes vandàlics durant aquest cap de setmana. En concret, s'han ocasionat desperfectes al mobiliari urbà de la zona, en una taula, un cartell informatiu i una paperera que van quedar totalment destruïts. A més, a l'espai s'hi ha trobat brutícia que, segons el consistori, denota "un mal ús i poc respecte al veïnatge".
 
En aquest sentit, l'Ajuntament de Tremp ha denunciat aquestes actuacions, que considera "injustificables", alhora que recalca que "la importància de la col·laboració ciutadana per denunciar amb la màxima contundència aquests actes". Unes accions, que a més de malmetre els espais públics de la ciutat, afirma el consistori, "generen unes despeses extraordinàries en manteniment i neteja de la via pública.
 

Els vàndals també van malmetre un cartell informatiu i una paperera. Foto: Ajuntament de Tremp

 
Després de celebrar la Festa Major amb normalitat i sense cap mena d'accions d'aquest tipus, el vandalisme torna a centrar l'actualitat trempolina. Durant les festes del 2021, recordem, la ciutat va haver de lamentar diversos actes vandàlics, mentre que al gener del 2022, el reparador de bicicletes de la zona del Juncar va ser destrossat poc després de ser instal·lat. Unes accions que va dur a l'Ajuntament de Tremp a plantejar-se la necessitat de col·locar càmeres de vigilància a la zona.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació