16 d'abril de 2024
eleccions municipals 2023

ENQUESTA: Quin partit votaràs a les pròximes eleccions municipals de la Pobla de Segur?

Vota i participa a l'enquesta de Pallars Digital sobre els comicis del proper 28 de maig

Redacció La Pobla de Segur | 23 de setembre de 2022 a les 11:06
Façana de l'Ajuntament de la Pobla de Segur | TGE
A falta de vuit mesos per a la seva celebració, les eleccions municipals del 28 de maig de 2023 comencen a treure el cap a l'agenda d'actualitat del Pallars. Com en la resta de municipis pallaresos, els habitants de la Pobla de Segur seran cridats a les urnes per decidir qui governarà el municipi en els propers quatre anys.
 
Quin serà el partit més votat? Es repetirà la majoria absoluta? Són algunes de les preguntes que sorgeixen de cara als dotzens comicis locals de l'etapa democràtica. De moment, cap candidatura ha estat confirmada oficialment, tot i que diverses fonts apunten que les formacions que concorreran a les eleccions seran les mateixes que les del 2019: Esquerra Republicana (ERC), PSC i Junts per la Pobla. A l'espera dels anuncis oficials, les opcions de l'enquesta de Pallars Digital es basen en les llistes presentades en els darrers comicis.


Al 2019, recordem, la llista republicana encapçalada per l'actual alcalde, Marc Baró, va sumar el 57,75% dels vots i 7 regidors, aconseguint la tercera majoria de la història del municipi des del 1979, després de la de Xavier Bada (CiU), l'any 1987, i la de Narcís Balaguer (PSC) el 1995.

Per la seva banda, fa gairebé quatre anys els socialistes, liderats per Joan Carles Boix, van sumar tres regidors, mentre que Junts per la Pobla, amb Àngel Enjaime al capdavant, va ser la darrera força amb un sol regidor.


 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació