Dijous, 25 d'abril de 2024
alba jussà

El Punt d'Assessorament d'Alba Jussà ha atès més de 200 persones en situació de vulnerabilitat en dos anys

Aquest servei s'ofereix als municipis de Tremp i la Pobla de Segur, i també ha atès diversos professionals i entitats del territori

Redacció Tremp | 9 de setembre de 2022 a les 11:10
Imatge del punt d'assessorament d'Alba Jussà | Alba Jussà
Gairebé dos anys després de la seva obertura, el Punt d'Assessorament Jurídic de la Coopertiva Alba Jussà ha atès més de 200 persones en situació de vulnerabilitat de la comarca. L'objectiu d'aquest servei gratuït és oferir una atenció personalitzada per tal de garantir la igualtat de drets i accés a la informació jurídica bàsica, així com un assessorament prejudicial.

A més, aquest servei informa sobre els recursos del territori i vetlla pel treball en xarxa amb els agents privats i públics rellevants del mateix, així com la vinculació als seus municipals o comarcals existents.

Aquest punt, on també s'ha assessorat a diversos professionals d’entitats i serveis del territori, es troba als municipis de Tremp i de la Pobla de Segur i aten setmanalment. Aquest mes de setembre es canvia l’horari d’atenció a la Pobla i passarà a ser a la tarda per tal de beneficiar la conciliació laboral de les persones ateses.
 
Així, a la capital del Pallars Jussà, l'Espai Enrique Vicente estarà obert els dijous de les 17 h a les 20 h, mentre que a la Pobla de Segur, el servei estarà operatiu de les 16 h a les 19 h a l'Ajuntament de la Pobla de Segur.

Per altra banda, el proper dijous 22 de setembre, Alba Jussà durà a terme una xerrada per a totes aquelles persones interessades en conèixer els canvis de la llei d'estrangeria. L'acte tindrà lloc a l'Espai Enrique Vicente de la cooperativa a les 12 h.
 

 

Altres notícies que et poden interessar: 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació