Divendres, 19 d'abril de 2024
EL TEMPS

El Pallars, en alerta per pluges intenses aquest dimecres

Es preveuen xàfecs perillosos que poden anar acompanyats de tempesta, pedra i ratxes "molt" fortes de vent

NacióDigital 30 d'agost de 2022 a les 17:20
Cel de tempesta | Marc Peralba
Un nou episodi de pluges sacsejarà bona part del sud i el nord de Catalunya entre aquest dimarts i demà dimecres. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís per xàfecs perillosos que comença avui a les 12:00 i s'allargarà fins a les 18:00. Demà, l'alerta ha de començar a les 6:00 del matí i estendre's fins a les 18:00 de la tarda. En total, hi ha 22 comarques amenaçades.
 
El grau de perill és de 2 en una escala de 6 i el nivell de precipitació que es pot superar són els 20 litres en 30 minuts. Segons ha previst el Meteocat, les pluges poden anar acompanyades de tempesta i localment de pedra i ratxes "molt" fortes de vent.

Dimarts, les comarques amenaçades són: el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre. Dimecres, incrementen i passen a estar afectats els següents territoris: l'Alt i Baix Empordà, el Pla de l'Estany, el Gironès, la Selva, Garrotxa, Ripollès, la Cerdanya, Osona, Berguedà, la Vall d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i Sobirà, l'Alt Urgell, el Solsonès i el Bages.

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació