Dimarts, 23 d'abril de 2024
ACCIDENT

Es dona a la fuga després d’atropellar greument un ancià a Tremp

La víctima va ser arrossegada uns tres metres pel vehicle i va ser traslladada d’urgència a un centre sanitari

Jordi Ubach Llorens Tremp | 13 d'agost de 2022 a les 17:50
Membres del SEM atenent a la víctima minuts després de l'accident | Jordi Ubach
Un home d’edat avançada ha resultat ferit de gravetat després que un vehicle l’hagi atropellat a la cantonada entre el carrer Girona i el carrer d’Aragó, a la zona de les Oruses de Tremp. Els fets van tenir lloc ahir divendres a la tarda. Segons ha pogut saber Pallars Digital, després de l’envestida, la persona que conduïa el vehicle es va donar a la fuga a gran velocitat i sense socórrer la víctima.

L’avís de l’accident es va donar al voltant de les 19h de la tarda. Segons ha pogut saber aquest diari, i com van apuntar alguns testimonis als cossos policials, un turisme va envestir en un pas de vianants un home, que va ser arrossegat pel terra uns tres metres. La persona que conduïa el vehicle, lluny d’atendre la víctima, es va escapar. Els testimonis no van poder donar més detalls sobre la marca del vehicle ni la matrícula, però van assegurar que el cotxe era de color gris.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la víctima a un centre sanitari en estat greu. Per aquest servei, que va despertar un gran neguit entre els vianants que en aquell moment transitaven per la zona, es van activar diverses dotacions de Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i del SEM. Aquest dissabte al matí diversos agents dels Mossos seguien investigant sobre el terreny. 


 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació