Divendres, 19 d'abril de 2024
festa major

Esterri d'Àneu viu el retorn a la normalitat de la Festa Major

La festivitat s'allargarà fins diumenge amb un gran ventall d'activitats programades

Redacció Esterri d'Àneu | 12 d'agost de 2022 a les 12:24
Imatge d'Esterri d'Àneu | Diputació de Lleida
Esterri d'Àneu ha recuperat aquest dijous la seva Festa Major amb normalitat prepandèmica. La capital de les Valls d'Àneu viurà aquest divendres el segon dia de la festivitat, que s'allargarà fins aquest diumenge, amb un ampli ventall d'activitats programades. A les portes del cap de setmana, el protagonisme serà, en primer lloc, per a la festa de l'escuma o la tractorada pel carrer Major amb la música de Maritrini i Sussicarios.

La nit la seguirà la cantada d'havaneres amb crema catalana, que tindrà lloc a la pista poliesportiva la Closa, i posteriorment el ball nit amb l'Orquestra Tropikana i Sexenni, mentre The Aguateques finalitzaran la jornada al recinte firal.
 

Pel que fa al dissabte, el dia començarà de nou amb activitats per la canalla, concretament amb jocs al pati de l'escola. Ja durant la tarde, es donarà inici al campionat de Botifarra i a l'espectacle d'animació infantil La Ballaruca i la xocolatada per tothom. A les set serà el torn de 9ª cursa vertical Crema Gintònics, i a les vuit del vespre començarà el Gran Concert de Festa Major amb l'orquestra La Principal de la Bisbal.

A les 11 de la nit el foc envairà el carrers d'Esterri durant el correfoc, a càrrec dels Diables Valls d'Àneu, mentre que a la mitjanit començarà el Gran Ball, que comptarà amb les millors versions de Fugados de Alcatraz i els DJ's Yoël & Mondongo fins que surti el sol.

Finalment, els actes de diumenge començaran amb la missa de fadrins, i continuaran amb la ballada de sardanes i balls tradicionals d'Esterri. A continuació, es disputarà la final del campionat de botifarra i el 14è Torneig de Bitlles. També durant la tarde, hi haurà una sessió de cinema infantil a la quadra de Casa Gassia, mentre que a les vuit serà el torn del ball de tarde amb Music Lovers.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació