Divendres, 19 d'abril de 2024
art

El CAN de Farrera inicia els «Dissabtes d'Art i Ciència» per atraure al públic més jove

Es tracta d'unes jornades mensuals pensades per a tota la família amb la divulgació científica i cultural com a principal reclam

Redacció Farrera | 8 d'agost de 2022 a les 11:59
Vistes privilegiades des del CAN Farrera | CAN Farrera
Després de rebre el Premi Nacional de Cultura 2020, el Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera busca obrir noves franges d'edat entre el públic més jove. Per aquest motiu, enguany ha iniciat un nou cicle d'activitats amb títol Dissabtes d'Art i Ciència. Unes jornades mensuals pensades per a tot la família amb la divulgació científica i cultural com a reclam principal.

Els Dissabtes d'Art i Ciència comencen a les 10h del matí per acabar a la tarda i ofereixen l'oportunitat de dinar al mateix centre amb un menú especial elaborat pel xef, Arnau Llobet, o com a alternativa, dur-se el picnic amb la família i gaudir dels entorns de muntanya.

El cicle va arrencar amb els experiments del divulgador científic Marc Boada, tot fonent minerals metàl·lics i introduint la geologia del lloc. El seguirà Anna Bonet, divulgadora de l'arqueologia, que introduirà la prehistòria amb històries i tallers de pintura, entre d'altres.

La resta d'activitats programades dins el cicle continuaran fins al final de la tardor amb, entre d'altres, Marina Lee Crombie, divulgadora del món de les papallones, Pep Gol, trompetista i inventor de sons, entre d'altres experts. Les inscripcions es poden trobar al mateix web del Centre d'Art i Natura i funcionen amb reserva prèvia a un cost molt popular gràcies al suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) de Lleida.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació