Dijous, 25 d'abril de 2024
Dis la teva!

De cara a la paret

Article d’opinió d’un grup de veïns de Peramea indignats perquè un altre grup de veïns no permet als nens i les nenes jugar a la plaça

Redacció Pallars | 5 d'agost de 2022 a les 15:56
La plaça Major de Peramea amb la cistella de cara a la paret i plena de cotxes | Indignats Baix Pallars
Senyor director,

La gent gran diu que mereix un respecte, els turistes també demanen un respecte. Però el cert és que ningú respecta als nens. Arriba l’estiu, arriba la gent, arriba el moviment, però a la plaça de Peramea alguns veïns prohibeixen jugar a bàsquet als infants perquè fan soroll jugant a pilota. Un soroll de vida entre els sorolls dels motors dels cotxes que aparquen a la plaça.

Així és, a Peramea, en ple mes d’agost, s’ha posat la cistella de bàsquet de la plaça Major de cara a la paret per la incapacitat que tenim els adults per comunicar-nos. No hauríem de perdre el nord, perquè els únics que hi perden són els infants, un valor escàs i molt preuat als pobles del Pirineu.

Els nens i les nenes de Peramea estan tristos perquè no poden jugar a bàsquet, però com sempre, ens han donat una lliçó de vida: ho accepten, amb resignació i fent-se (fent-nos) preguntes:

La cistella de bàsquet no és per jugar?

Si molesta, podríem fer uns horaris que ens vagin bé a tots?

Sempre hem d'interrompre els nostres jocs per deixar aparcar als cotxes. No está prohibit estacionar a la plaça?

Si us plau, tornem a escoltar els nens i les nenes i busquem solucions pedagògiques una mica més actuals!

Indignats Baix Pallars
 


 Avís:
Els continguts publicats a la secció del lector Dis la teva! no necessàriament s’adiuen a la línia editorial de Pallars Digital. Aquest mitjà no es fa responsable de les opinions que aquí s’hi expressen.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació