Divendres, 19 d'abril de 2024
gossos

La 4ª edició de la «Rialp Summer Agility» preveu una participació de 1.800 participants

La trobada internacional se celebrarà al camp municipal de Rialp entre els dies 3 i 7 d’agost amb la presència de 360 gossos en cada jornada

Redacció Rialp | 19 de juliol de 2022 a les 12:04
Gerard Sabarich durant la presentació de la competició a Lleida | Diputació de Lleida
Rialp acollirà entre el 3 i 7 d'agost la 4ª edició de la Rialp Summer Agility. La competició canina, que tindrà lloc al camp municipal Jaume Bonell del municipi, compatarà amb 1.800 participants, 360 gossos per dia, procedents de diferents indrets d'Europa i Amèrica. La prova ha estat estat presentada aquest dilluns a la Diputació de Lleida, i ha comptat, entre altres, amb la participació del vicepresident de l'ens, Antoni Navinés o de l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich.

L'escenari de la competició permetrà el muntatge de quatre pistes, de manera que es facilitaran les proves simultànies de quatre participants a la vegada. Com en anteriors edicions, l'organització ha previst un espai de caravanes, amb preses de llum i aigua, lavabos i bar, a més de camp d'entrenament i zones de refresc per als gossos, que participen en les diferents categories.

Els participants provenen de països com Portugal, França, Suïssa, Bèlgica, Itàlia, Hongria, Països Baixos, Luxemburg, República Txeca, Guatemala, i Estats Units, entre altres, així com una gran participació d'agilitistes espanyols i catalans. Els participants podran optar a participar en les proves oficials avalades per la Reial Societat Canina Espanyola (RSCE) i la Fédération Cynologique Internationale (FCI), que celebrarà la final el diumenge dia 7 d'agost a la tarda.

Alhora, en aquesta quarta edició, es presenta una novetat molt significativa: abans de la gran final sènior n'hi haurà també una d'infantil per a tots els participants menors de divuit anys. Gerard Sabarich ha traslladat l'emoció per aquesta quarta edició, no marcada per la Covid-19 com la de l'any passat, on hi va haver una pèrdua de diners no compensada a causa del rebrot viscut a la demarcació de Lleida. Així mateix, durant la presentació s'ha posat en relleu que aquesta competició "reforça el municipi des de l'àmbit turístic", tot i celebrar-se durant la millor època de l'any pel territori.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació